bewuste keuze kunnen maken

Binnen Training NU creëren we momenten waarin we een bewuste keuze kunnen maken in gedrag. Dit is persoonlijk leiderschap. Steeds opnieuw (en bewust) kiezen, regie over je eigen leven. Hiervoor is het belangrijk dat je in het moment aanwezig bent. Vertraging helpt daarbij, net als bewust zijn van jezelf en compassie hebben met jezelf.

Bewuste keuze

Er zijn veel momenten in ons leven waarop we een bewuste keuze kunnen maken in ons gedrag. Deze momenten kunnen klein zijn, zoals het besluit om een gezonde snack te kiezen in plaats van een ongezonde, of groter, zoals het besluit om te werken aan een langetermijn doel.

Het is belangrijk om bewust te zijn van deze momenten en om deze kansen te benutten om positief te veranderen. Door bewuste keuzes te maken, kun je jouw persoonlijke ontwikkeling een steviger fundament geven en beter in staat zijn om je doelen te bereiken en te groeien als persoon.

Om bewuste keuzes te kunnen maken, is het belangrijk om inzicht te hebben in jouw persoonlijkheid en doelen. Door te weten wie je bent en wat je wilt, kun je beter bepalen wat voor jou belangrijk is en welke keuzes het beste bij jou passen.

Met de juiste tools en technieken kun je leren om bewuste keuzes te maken en om jouw persoonlijke ontwikkeling een steviger fundament te geven. Onze training NU kan je daarbij helpen. Tijdens de training leer je hoe je inzicht kunt krijgen in jouw persoonlijkheid en doelen en hoe je bewuster keuzes kunt maken die bij jou passen. Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor onze training.”

Bij de training NU leer je

  • Stil te staan wat je echt nodig hebt
  • Je persoonlijke ontwikkeling een stevige impuls te geven
  • We nodigen je uit om te vertragen
  • Hoe past mijn gedrag bij mij?
  • Past het echt of ben ik het zo gewend? 
  • Wat zegt mijn intuïtie mij?
  • Heb je zin om stil te staan bij jezelf?
  • Durf jij een dieper contact te maken met wat je nodig hebt?
  • Wil je jouw persoonlijke ontwikkeling een steviger fundament geven?

Onze trainers zijn ervaren professionals met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen bij het maken van keuzes. We werken met kleine groepen, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Na afloop van onze training NU zul je merken dat je meer bewust bent van jouw gedachten, gevoelens en gedragingen en dat je beter in staat bent om te luisteren naar jezelf en anderen. Wil je graag meer weten over onze training en hoe deze jou kan helpen om bewuster te worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor onze training.