Over ons

De Training NU is in 2016 opgezet en in de loop der jaren verder ontwikkeld vanuit de gedachte: hoe geniet je van je leven, met het hier en nu als uitgangspunt? Vanaf die tijd hebben honderden mensen de training NU gevolgd. Daarmee kent deze training een stevige basis en een rijke geschiedenis.

Wereld van NU is een stichting waarin ervaren coaches en therapeuten samen trainingen persoonlijke ontwikkeling verzorgen. Dit doen we altijd met meerdere trainers per groep. Zo is er veel persoonlijke aandacht voor iedereen.

Marieken Soutberg heeft de training vormgegeven vanuit dertig jaar ervaring als coach en trainer. Gedurende de afgelopen jaren is, door de expertise en de ervaring van de trainers, de training Nu, verder ontwikkeld. Methodieken waarmee we o.a. werken zijn: NLP, oplossingsgericht werk, systemisch werk, lichaamsgericht werk. Vanaf 2022 valt de training onder Wereld van NU.

DE TRAINERS

Van het trainers-team maken deel uit:

  • Elbert-Jan van Zetten
  • Eveline den Boogert
  • Hettie de Leeuw
  • Linh Furstner
  • Peter Kok
  • Winne de Leeuw
Training-in-het-hier-en-nu-zijn

Wil je je aanmelden voor de training NU?

Kijk hier voor de eerstvolgende startdata. Wanneer je deel wilt nemen kun je een gesprek aanvragen.

Oud-deelnemer aan het woord

Verlangen anderen te inspireren

‘Je moet het zelf doen, maar hoeft het niet alleen’ is een gedachte binnen de training die mij enorm aansprak. Juist de groepsprocessen hebben mij veel gebracht. Het delen met elkaar, je kwetsbaar opstellen, alle gezamenlijke oefeningen, de veiligheid, het plezier, de wandelingen, de stilte, de gezamenlijke overheerlijke vegetarische maaltijden, de prachtige omgeving, het haardvuur, de gezellige slaapunits, samen tandenpoetsend, dansen en fantastische openhartige gesprekken.

Dit alles kun je alleen mogelijk maken met elkaar. Met lieve en geweldige trainers/coaches, een gastvrij echtpaar, een super kok en stuk voor stuk mooie cursisten van alle leeftijden en pluimage. Dankzij jullie allemaal heb ik inzichten in mijzelf gekregen. En daar ben ik een ieder die hiertoe heeft bijgedragen op zijn of haar eigen, soms eigenwijze, wijze oprecht heel dankbaar voor.

Als puber maakte ik mijzelf onzichtbaar. Nu is mijn verlangen om mijzelf zichtbaar te maken en anderen te inspireren. Dit is één van de belangrijkste dingen die ik mocht leren en waartoe ik van harte werd uitgenodigd.
Inge