Over ons

De Training NU is in 2016 opgezet en in de loop der jaren verder ontwikkeld vanuit de gedachte: hoe geniet je van je leven, met het hier en nu als uitgangspunt? Vanaf die tijd hebben honderden mensen de training NU gevolgd. Daarmee kent deze training een stevige basis en een rijke geschiedenis.

Wereld van NU is een stichting waarin ervaren coaches en therapeuten samen trainingen persoonlijke ontwikkeling verzorgen. Dit doen we altijd met meerdere trainers per groep. Zo is er veel persoonlijke aandacht voor iedereen.

Marieken Soutberg heeft de training vormgegeven vanuit dertig jaar ervaring als coach en trainer. Gedurende de afgelopen jaren is, door de expertise en de ervaring van de trainers, de training Nu, verder ontwikkeld. Methodieken waarmee we o.a. werken zijn: NLP, oplossingsgericht werk, systemisch werk, lichaamsgericht werk. Vanaf 2022 valt de training onder Wereld van NU.

DE TRAINERS

Van het trainers-team maken deel uit:

  • Elbert-Jan van Zetten
  • Eveline den Boogert
  • Hettie de Leeuw
  • Linh Furstner
  • Peter Kok
  • Winne de Leeuw
Elbert-Jan-van-Zetten

Elbert-Jan van Zetten

Mijn naam is Elbert-Jan van Zetten, getrouwd met Helena van Essen en vader van 2 volwassen zoons.

Na 18 jaar bedrijfsleven heb ik in 2006 besloten om opnieuw te kiezen: wat wil ik eigenlijk uit mijn leven halen? In 2008 ben ik gestart met mijn eigen coachbureau en vind de mooiste vraag:

waarom doe ik wat ik doe en hoe creëer ik daar een keuze in?

Deze bovenstaande zin is voor mij de ingang naar persoonlijk leiderschap, hoe geef ik leiding aan mezelf? Iedere keer kom ik er weer achter dat ik kan kiezen, iedere keer opnieuw.

Natuurlijk speelt onze fysiologie en onze geschiedenis een rol in hoe we ons gedragen.

Ik heb besloten een ontdekkingstocht te maken om erachter te komen hoe dat bij mij werkt.

Door deze ontdekkingstocht is mijn zelfbeeld verbeterd, heb ik meer zelfvertrouwen en kan ik beter blijven staan wanneer ik ingewikkelde dingen in mijn leven meemaak en hoef ik niet meer te verdwijnen in de emoties die er dan ook zijn.

Kies ook voor jouw ontdekkingstocht en begin met een training van Wereld van NU.                                              

Peter-Kok-Wereld-van-Nu

Peter Kok

Ik ben Peter Kok, ik werk zowel als interim- en verandermanager als coach en trainer. Ik ben gericht op (persoonlijke) groei en ontwikkeling. Ik werk graag met mensen en krijg veel energie van een positief (gezamenlijk) resultaat. Ik help mensen en organisaties een beweging vooruit te maken.

Mijn eigen pad van persoonlijke ontwikkeling is begonnen bij NLP, binnen de coach opleiding leerde ik naast Systemisch Werk en Transactionele Analyse de “weg naar binnen” te maken. Ik ontwikkel mij hierin verder vanuit een sjamanistische insteek, gericht op spirituele bewustwording.

Binnen  wereld van nu heb ik geleerd echt stil te staan en steeds opnieuw de weg naar binnen te oefenen. Ik raak steeds beter in staat contact te maken met mezelf, eerlijk te zijn in wat er speelt in mij en waarheid spreken over wat ik belangrijk vind.

Je kan bij mij terecht met je vragen over keuzes in je leven als er veel speelt, omgaan met stress,   over verslaving of andere onderwerpen die vragen contact te maken met jezelf.
Winne-de-Leeuw

Winne de Leeuw

Ik ben Winne de Leeuw, ik ben muzikant, trainer, coach, ondernemer en bovenal, levensgenieter.

Ik geloof in de kracht van het nu, van het los laten van verwachtingen en in de kracht van intuïtie.

Wanneer ik muziek maak komen deze drie dingen tot uiting in de vorm van klank en trilling, zo kan ik mezelf manifesteren in mijn puurste vorm. Als trainer en coach werk ik eigenlijk ook vanuit die drie principes. Deze mannier van werken wordt, wanneer ik met mensen werk, ondersteund door ervaring en kennis die ik heb opgedaan in verschillende opleidingen, trainingen en ervaringen. Zo heb ik een les bevoegdheid, ben ik opgeleid nlp coach, en ben ik al zo lang ik me kan herinneren  bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling.

Op deze weg heb ik geleerd hoe kwetsbaarheid een kracht is. Hoe bevrijdend het is om jezelf lief te hebben zonder oordeel. Hoe de natuur altijd mijn gids is. En dat ieder mens in staat is zich zelf te helen.

Wat mij motiveert in het leven is om mensen de ruimte te geven om zich zelf te helen, om zo de wereld een beetje te helpen om een nog mooiere plek te worden. Wanneer je maar genoeg kleine  stappen zet kom je vanzelf daar waar je wezen wil ….. of nog verder.
Linh Furstner

Linh Furstner

Hallo, mijn naam is Linh Furstner en ben van Chinees- Vietnamees afkomst maar ben hier in Nederland opgegroeid vanaf mijn 2e levensjaar.

Opgroeien in twee verschillende culturen heeft gezorgd voor vragen bij mij als wie ben ik, waar hoor ik thuis?

Door aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling te werken ben ik thuis gekomen in mijzelf.

Persoonlijke ontwikkeling betekent voor mij jezelf ont-wikkelen, je ontdoen van allerlei ideeën, verwachtingen en overtuigingen die je over jezelf hebt zodat je weer in contact komt met jouw centrum, je kern.

Graag ondersteun ik anderen in hun ontwikkelingsproces en hoop ik je te ontmoeten op een training van Wereld van NU.

Eveline

Eveline den Boogert

Ik ben trainer, coach en opsteller. Ook ben ik dochter, moeder, partner, zus, vriendin, ondernemer, meester in de rechten en nog veel meer dan dat…

Zoals ieder mens heb ik ook periodes gekend van stagnatie, waarin het even niet zo lekker liep. De stap naar persoonlijke ontwikkeling door middel van NLP, Trauma- en Lichaamswerk, Systemic Ritual en Sjamanisme en Systemisch Werk heeft ervoor gezorgd, dat het in mijn leven weer is gaan stromen -met ups en downs- maar steeds meer vanuit het centrum en in het Hier en NU.

Kernwoorden: warm, invoelend, kundig, open en spiritueel.  Ik gebruik een zachte manier van openen naar een nieuwe oplossing. Iedereen is welkom, met alles erop en eraan.

 

 

 

 

 

 

Hettie-de-Leeuw

Hettie de Leeuw

In contact, helder, warm, inspirerend.

Ik hou van beweging en dan vooral de beweging en verandering in mij en anderen. Ik ben nieuwsgierig naar wat mij beweegt en naar wat jou beweegt.

Mijn leven lang ben ik op weg gegaan naar wat en wie ik ben. En nog steeds is er meer te ontdekken.

Ik ben opgeleid als hulpverlener en van daaruit kwam ik steeds weer persoonlijke thema’s tegen die ik ging onderzoeken en ontwikkelen.

Nlp coach, systemisch werk, lichaamswerk, oplossingsgericht werk, training Vrouw, sjamanisme zijn de wegen die ik bewandel.

 

 

 

 

 

 

 

Training-in-het-hier-en-nu-zijn

Wil je je aanmelden voor de training NU?

Kijk hier voor de eerstvolgende startdata. Wanneer je deel wilt nemen kun je een gesprek aanvragen.

Oud-deelnemer aan het woord

Verlangen anderen te inspireren

‘Je moet het zelf doen en je hoeft het niet alleen te doen’ is een gedachte binnen de training die mij enorm aansprak. Juist de groepsprocessen hebben mij veel gebracht. Het delen met elkaar, je kwetsbaar opstellen, alle gezamenlijke oefeningen, de veiligheid, het plezier, de wandelingen, de stilte, de gezamenlijke overheerlijke vegetarische maaltijden, de prachtige omgeving, het haardvuur, de gezellige slaapunits, samen tandenpoetsend, dansen en fantastische openhartige gesprekken.

Dit alles kun je alleen mogelijk maken met elkaar. Met lieve en geweldige trainers/coaches, een gastvrij echtpaar, een super kok en stuk voor stuk mooie cursisten van alle leeftijden en pluimage. Dankzij jullie allemaal heb ik inzichten in mijzelf gekregen. En daar ben ik een ieder die hiertoe heeft bijgedragen op zijn of haar eigen, soms eigenwijze, wijze oprecht heel dankbaar voor.

Als puber maakte ik mijzelf onzichtbaar. Nu is mijn verlangen om mijzelf zichtbaar te maken en anderen te inspireren. Dit is één van de belangrijkste dingen die ik mocht leren en waartoe ik van harte werd uitgenodigd.
Inge