De training NU

9-daagse training

In het leven kun je veel zelf. En soms is het fijn als er iemand met je meekijkt of een tijdje meeloopt. Iemand die je geschiedenis niet kent. Iemand die jou en je potentie ziet. De training NU is een gelegenheid om samen met anderen te kijken naar de stappen die je wilt zetten.

Er is cognitieve kennis en er is weten door ervaren en bewustzijn. Training NU gaat over beiden.

Training NU!

Binnen Training NU creëren we momenten waarin we een bewuste keuze kunnen maken in gedrag. Dit is persoonlijk leiderschap. Steeds opnieuw (en bewust) kiezen, regie over je eigen leven. Hiervoor is het belangrijk dat je in het moment aanwezig bent. Vertraging helpt daarbij, net als bewust zijn van jezelf en compassie hebben met jezelf.

Training NU is een ervaringsgerichte training met oefeningen die verschillende elementen in onszelf raken: lichaam, geest, emoties en spiritualiteit. Dit zorgt ervoor dat je jezelf in die verschillende aspecten leert kennen. Ook merk je hoe ze op elkaar van invloed zijn.

Welke kennis heb je nodig om te weten?
Wat heb je nodig
om stil te staan en te voelen?
Welke vaardigheden heb je nodig
om te doen?

Waar ben ik NU?
Waar kom ik vandaan?
Waar ga ik naartoe?

Wereld-van-NU-beeldmerk-WIT

Oud-deelnemer aan het woord

Ik moffel mezelf niet meer weg

Ik ben Training NU en alle mensen die daarbij betrokken zijn, heel dankbaar. Ik ben flink opgeschoten in mijn ontwikkeling en dat merk ik aan zoveel levensaspecten. Ik voel me rustig en sterk in mijn basis. Ik neem gemakkelijk een voorzittersrol op me. Ik maak me niet meer kleiner dan ik ben. Ik mag stralen van mezelf en moffel mezelf niet meer weg. Ik blijf overeind bij negatieve feedback. Ik ben nu krachtig en open en kan ik liefde ontvangen en voelen.

In de training leerde ik om mezelf niet meer weg te moffelen in een groep. Als ik iets wilde delen, dan deed ik dat gewoon, als vanzelf. Er was geen wikken en wegen meer. Ik volgde mijn hart en dat was goed. De zintuigoefeningen, het vertragen, het mediteren, in stilte ontbijten en dergelijke deden me goed. Vooral bij de zintuigoefeningen voel ik mij als een kind, lekker spelen, me laten verrassen, nieuwsgierig en onbevangen zijn.
Esther

Ben jij klaar voor de training NU?

Heb jij nog vragen over de training NU of wil je je aanmelden voor een inzichtgesprek? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.