Cirkel vrouwen van NU

vervolgtraining

Het jaar rond organiseren we elk seizoen een weekend voor vrouwen die de training Nu hebben gevolgd.

Cirkel vrouwen van nu

Het jaar rond organiseren we elk seizoen een weekend voor vrouwen die de training Nu hebben gevolgd.

De Lente, nieuw begin van de cyclus van de seizoenen. De windrichting Oost hoort bij de Lente. Het element Vuur is daarin volop aanwezig. Wat is jouw Vuur, jouw passie? Als je helemaal opnieuw zou kunnen kijken naar wie jij bent, wat jou beweegt, waar je warm voor loopt. Los van alle patronen, overtuigingen, normen van de wereld om je heen, wie ben jij dan? Terug naar jouw essentie, jouw talenten, jouw verlangens. Hoe helpt het Vuur je om bij jouw Kern te komen?

De Zomer, het volle Zijn in de cyclus van de seizoenen. De windrichting Zuid hoort bij de Zomer. Het element Aarde is daarin volop aanwezig. Wat is jouw Aarde, jouw Zijn? Hoe wil je jezelf zien en wat manifesteer jij? Als je helemaal opnieuw zou kunnen kijken naar wie jij bent, waar je staat, wat jij in de wereld zet. Los van alle patronen, overtuigingen, normen van de wereld om je heen, wat doe jij dan? Terug naar jouw essentie, jouw talenten, jouw verlangens. Hoe helpt de Aarde je om bij jouw Kern te komen?

De Herfst, de stroming in de cyclus van de seizoenen. De windrichting West hoort bij de Herfst. Het element Water is daarin volop aanwezig. Wat is jouw Water, jouw Stroom? Hoe wil je stromen en wat af laten vloeien? Waar wil je afscheid van nemen en loslaten, wat wil je helen in jou? Los van alle patronen, overtuigingen, normen van de wereld om je heen, wat stroomt er dan? Terug naar jouw essentie, jouw talenten, jouw verlangens. Hoe helpt het Water je om nog meer je pure Kern te ervaren?

De Winter, de stilte in de cyclus van de seizoenen. De windrichting Noord hoort bij de Winter. Het element Lucht is daarin volop aanwezig. De stilte, de beweging naar binnen, rusten. Als je helemaal stil bent en ademt, wat ontvouwt zich dan in jou? Werkelijk terug naar het aller binnenste in jou, wat is daar? Los van alle patronen, overtuigingen, normen van de wereld om je heen, wat ademt er dan? Terug naar jouw essentie, jouw talenten, jouw verlangens. Hoe helpt de Lucht je om nog meer je pure Kern te ervaren?

Welke kennis heb je nodig om te weten?
Wat heb je nodig
om stil te staan en te voelen?
Welke vaardigheden heb je nodig
om te doen?

Waar ben ik NU?
Waar kom ik vandaan?
Waar ga ik naartoe?

Wereld-van-NU-beeldmerk-WIT

Ben jij klaar voor de cirkel vrouwen van NU?

Heb jij nog vragen over deze of een van de andere vervolgtrainingen of wil je je aanmelden voor een inzichtgesprek? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.