Voor bedrijven

De trainingen van de Wereld van NU zijn persoonlijk gericht. Tegelijk hebben ze een groot effect op het professioneel functioneren van medewerkers. Voor opdrachtgevers zijn we dan ook een inspirerende, innovatieve en strategische partner.

Hieronder zetten we de belangrijkste professionele effecten van de training op een rijtje.

Verbeteren van communicatie

Om doelen te bereiken en situaties positief te beïnvloeden, speelt goed communiceren een belangrijke rol. Binnen de training leren deelnemers met meer impact te communiceren en grip te krijgen op wat effectief is in communicatie. Dit draagt bij aan gedrag en denkpatronen.

Effectief omgaan met plek, taken en verantwoordelijkheden

Daar waar gecoördineerd moet worden, is het praktisch om te weten wie wat doet, wanneer en hoe en wie waar verantwoordelijk is. Binnen de training maken we veel gebruik van systemische principes. Dat gaat bij uitstek over plek, taken en verantwoordelijkheden.

Ontwikkeling coachingsvaardigheden

Deze training voorziet deelnemers van inzicht in de werking van de menselijke fysiologie, de wijze waarop we communiceren, hoe de menselijke conditionering (ontwikkeling van gedrag) tot stand komt en hoe dat effect heeft op ons werk. Daarmee zijn deelnemers nog beter in staat effectief kennis over te dragen en daarbij een coachende rol aan te nemen.

Persoonlijk leiderschap en duurzaam inzetbaar zijn

De deelnemers werken binnen de training aan hun eigen verantwoordelijkheid en leiderschap. Ook leren ze hoe ze om kunnen gaan met periodes waarin veel dynamiek is. Hiermee zijn ze beter in staat hun fysiek-mentale belasting te reguleren en blijven ze vitaler en weerbaarder en duurzaam inzetbaar.

Wil je meer weten over de training NU? Lees dan hier verder of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Oud-deelnemer aan het woord

Dankbaar voor dit cadeau

Wat mij betreft is Training NU het allermooiste cadeau geweest wat ik mezelf heb kunnen geven. Een cadeau zonder papier of strik, maar jeetje, wat ben ik dankbaar. Ik merk dat ik nog meer stabiliteit in mijn leven ervaar. Fysiek, maar ook mentaal. Wat het me gebracht heeft?

Omdat ik zelf zo enthousiast ben, ben ik ook het gesprek aangegaan met onze gemeente, om te laten weten hoeveel deze training kan helpen in je dagelijkse leven. Wie weet kunnen we zorgen dat ook in gemeenten gezien wordt hoe waardevol deze training is.

Ellen